TFTC, jullie doen het er maar mee.

Althans op de officiële cachepagina dan. Want wij weten dat jullie een bloedhekel aan dergelijke logjes hebben. En aangezien dat ook niet echt onze stijl is, zullen we het dan eigenlijk ook nooit doen. Zelfs de meest verachtelijke achter een verkeersbord, naast een stapel excrementen van een of andere trouwe viervoeter, geworpen micro krijgt een uitgebreidere log. Al was het maar om op te merken wat voor een afschuwelijke cache dit dan wel niet is.

Sowieso is het al een idioterie om een afkorting van een Engelse kreet, terwijl er gewoon een uitstekend Brabantstalig alternatief voor is. DGBZDW, meer hoeft een goede Brabantse log toch niet echt te zijn. O, wat het betekent? De ge bedankt zet da witte. Dus op het moment dat we dan een cache vinden waar blijkbaar toch net iets meer energie in is gestoken, dan kunnen we het gewoon niet afdoen met een DGBZDW. En dat was ook hier het geval. Bij het arriveren op het nulpunt was al meteen duidelijk dat het ‘iets meer energie’ rustig met koeienletters geschreven zou mogen worden. Werkelijk schitterend afgewerkt deze cache. Het principe om aan de code te geraken is al jaren bekend. De eerste keer kwamen we met deze methodiek in aanraking tijdens één van onze reizen door de VS, en sindsdien hebben we het al enkele keren gezien. Dat neemt niet weg, dat deze manier niet zeer leuk is, en zoals ook al is gezegd, de uitvoering is hier wel heel erg fraai.

Van Coudewater weten we eigenlijk helemaal niets. Met een beetje zoeken op onze dagelijkse muziekvriend, kwamen we al snel uit bij de band Cold Water. Dat zou het dus waarschijnlijk wel zijn. Even door de nummers klikken en al snel vinden we een toepasselijke track. Zo zijn we eigenlijk nog behoorlijk wat tijd kwijt aan dit logje. Maar daaruit blijkt dan wel weer, dat we er toch wel van hebben genoten. Dus eigenlijk kunnen we niet heel veel anders doen dan dit logje afsluiten met DGBZDWEUFPVDMDWEONB (da ge bedankt zet da witte en un favoriet puntje vur de moeite doen wu er ok nog bé).

Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.