2021 - Duitsland

Nog nooit eerder openden we in september na 10 dagen op reis te zijn geweest de voordeur van ons eigenste huis. Ook hebben we in die 10 dagen ‘slechts’ 1917 kilometer gereden. Maar ook nog nooit eerder vonden we in 10 dagen tijd zo veel geocaches. 416 stuks om precies te zijn. We hadden er 430 op de planning staan, dus op zich hebben we het best wel goed gedaan.

Vandaag reden we van Hannover naar huis via 8 zogenaamde webcamcaches. Wereldwijd zijn er op moment van tikken nog 230 webcamcaches beschikbaar. Dat is niet zo heel veel dus. Als we de 8e webcamcache in de Bermuda3eck in Bochum hebben gelogd, is het tijd om een hapje te gaan eten. Bij de Mexicaan is het op maandag 50% korting. We zoeken wat uit, en een half uurtje nadat het eten is uitgeserveerd, blijkt echt dat we in een Bermudadriehoek zitten. Al het eten dat op ons bord lag is op onverklaarbare wijze verdwenen.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Schrijf in
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments