2021 - Duitsland

Voor vandaag stond het derde stadsdeel van Hamburg op het programma. De oude stad deze keer. Hier verwachten we een aantal oude gebouwen aan te treffen. Maar dat valt wel een beetje tegen. We hebben niet echt iets heel bijzonders gezien vandaag.

We hebben heerlijk gewandeld en zoals gebruikelijk weer heel wat geocaches en labcaches mogen vinden. En we zijn er van overtuigd dat deze ons de fraaiste plekken heeft laten zien. Deze caches zijn meestal verstopt door bewoners van Hamburg zelf. Dit zijn toch de personen waarvan je mag verwachten dat zij de best bewaarde geheime plekken van de stad weten te vinden.

En het is zeker niet zo dat we ons niet vermaakt hebben. Integendeel. En het weer werkt ook nog steeds goed mee, daar hebben we niets over te klagen. We hebben nog even een uitstapje gemaakt naar de naast gelegen wijk, Sankt Pauli, waar we een paar dagen geleden al geweest zijn. En die sfeer, kan me veel meer bekoren.

Maar we hebben vandaag wel veel inspiratie op mogen doen om deel te nemen aan de Duitse versie van Lingo of galgje, net wat je wilt. Van Tüddelüddelüt tot Ernstkuzorraseinerfrauihrstadion. Ik denk niet dat iemand die woorden in vijf beurten weet te raden!

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Schrijf in
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments