2021 - Duitsland

Gisteren thuis gekomen en morgen weer op pad. We hadden een globaal idee waar we heen wilden gaan de komende tijd. Eerste taak is om ervoor te zorgen dat de kleren weer gewassen en gestreken zijn. Dan is het natuurlijk ook wel gemakkelijk als er een appartement geboekt is. En daar beginnen de problemen. Er zijn namelijk geen appartementen beschikbaar in het stukje Duitsland dat we uitgekozen hebben. Althans, geen betaalbare appartementen. Want €3200,- voor 6 overnachtingen vinden we toch behoorlijk aan de prijs. Dan maar op zoek naar alternatieven. En ondertussen in het hoofd de ideeën aanpassen die de afgelopen dagen in ons hoofd naar boven zijn komen borrelen.

Uiteindelijk vinden we toch een appartement. Weliswaar in een ander stukje Duitsland dan bedacht, maar zeker niet minder interessant. In korte tijd knutselen we een stadswandeling in elkaar. We selecteren ook nog enkele geocaches die Theo ons heeft aangeraden. En dan valt ons oog op twee geocaches die diezelfde Theo ons lange tijd geleden heeft aangeraden.

Twee moeilijke caches, dat wel. En bovendien dienen er voor deze caches een tijdslot gereserveerd te worden. Maar zonder geluk vaart niemand wel, wordt wel eens gezegd, en voor aanstaande vrijdag is voor beide caches een tijdslot beschikbaar die bovendien ook nog eens mooi op elkaar aansluiten. De inschrijvingen worden gemaakt en we kijken wat we nodig hebben. Een UV-lamp en een zaklamp. Beide hebben we. Maar als we de zaklamp tevoorschijn halen, komen we erachter dat deze kapot is. Een berichtje naar Theo leert ons dat we echt wel goede zaklampen dienen te hebben en dat ze bij Cranentroep goede hebben.

Ehm…. Maar we willen morgen vroeg vertrekken. We krijgen het aanbod om de zaklampen van Theo en Inge te mogen lenen. Dus hup in de auto en op weg naar Dorplein. Eenmaal weer thuis, dienen alle geocaches nog op de GPSr geladen te worden en er dienen nog enkele printjes gemaakt te worden.

Al met al, blijkt dat een last-minute vakantie niet echt voor ons is weggelegd, want het is wel hard werken om dat allemaal in elkaar te puzzelen. De eerste week is gereed, en daarna zien we wel weer verder wat we gaan doen.

Bedankt Inge & Theo, zonder jullie zaten we nu onze plannen weer aan te passen.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Schrijf in
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments