2021 - Duitsland

We hebben Hamburg achter ons gelaten en reizen af naar de volgende Duitse stad. Dit maal de hoofdstad van Nedersaksen, Hannover. En eerlijk is eerlijk, we weten niet wat we van deze stad mogen verwachten. Is het een pure Duitse stad, grijs, zonder opsmuk? Of treffen we toch wat fraaie gebouwen aan? We hebben er geen idee van. Wat we wel weten is, dat het een mooie stop is op de weg naar huis.

En wat we van te voren ook weten, is dat er een aantal caches verstopt zijn, welke door veel mede-cachers erg gewaardeerd worden. Er zijn dan ook veel favorietenpunten aan de caches uitgedeeld. Wanneer we de stad binnenrijden, denken we een standaard Duitse stad te zien, grijze gebouwen. Maar op het einde van een lange dag, weten we beter. Er zijn een groot aantal fraaie gebouwen en plekjes te ontdekken.

Hannover heeft ons kunnen verrassen. Een aantal van deze leuke plekjes hadden we ongetwijfeld nooit gezien, als we niet vele labcaches hadden gedaan. En ook de caches waarbij we onze naam in een logboek kunnen schrijven, waren de moeite waard. Het is deze eigenaren gelukt om caches op te laten gaan in het straatbeeld. Dus uitermate geschikt voor caches in de stad. En ook wij hebben een aantal favorietenpunten uitgedeeld aan de mooiste caches van vandaag.

Moe maar voldaan, gaan we rond 18:00 uur richting het appartement om onderweg nog van een prima pasta te mogen genieten.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Schrijf in
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments