2021 - Duitsland

Het voordeel van een dagje thuis te zijn geweest, is dat je hebt idee krijgt, dat er weer een nieuwe vakantie begint. Het nadeel hiervan is dat ik weer na begin te denken of we alles wel weer ingepakt hebben. Al moet ik eerlijk toegeven, dat het merendeel van de spullen nog ingepakt in de woonkamer stonden.

Een nieuwe vakantie begint met de traditie dat de wekker op tijd afloopt, we alles bij elkaar pakken en om zeven uur wegrijden. Wederom een trip naar Duitsland. Nu gaat de reis niet richting het noorden, maar richting het zuiden. Daar waar we op een kleine vier uur rijden van Eindhoven een appartement hebben geboekt. In Eppstein wel te verstaan. Na vijf nachten hier te hebben verbleven, zal de karavaan weer verder trekken, om vervolgens nog eens zeven nachten een kleine honderd kilometer verder neer te strijken.

Zoals gezegd was de keuze voor een appartement op korte termijn niet heel groot. Het appartement wat we nu hebben, leek op de foto’s wat kitscherig, maar valt in het echt reuze mee. Het is een prima verblijf voor een aantal nachten.

We zijn er via een ruime omweg vandaag naar toe gereden. We hebben in de vluchtigheid gisteren twee rondjes met labcaches uitgezocht. De plaatsjes waren niet echt de moeite waard, maar we hebben wel lekker onze benen kunnen strekken. Onderweg nog een aantal caches gevonden in Andernach. Dit plaatsje kon als al veel meer bekoren. Jammer dat we daar wat korter konden blijven, omdat onze host ons tussen 17:00 en 18:00 verwachtte. Morgen op naar Frankfurt am Main.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Schrijf in
Abonneren op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tonnie
3 dagen geleden

Weer veel caches vinden en vooral ook weer genieten!