2020 - Duitsland

De laatste dag van een reis/vakantie is altijd de minste dag van allemaal. Weer naar huis. We proberen er altijd zoveel mogelijk van te maken. Vandaag maken we twee korte wandelingen van anderhalf uur. De eerste is in Darmstadt. We zijn nog nooit eerder in deze stad geweest, en maken, na eerst een kop koffie te hebben gedronken, een korte wandeling. Deze stad kan ons niet echt bekoren. We maken tijdens deze wandeling een webcamfoto en gaan weer verder. Misschien moeten we deze stad een keer een tweede kans geven als het wat mooier weer is.

De volgende stop is niet heel veel verder. Het dorpje Biebrich, ten noorden van Mainz. Hier staat een enorm kasteel. We maken een wandeling door de gigantische slottuin en ook hier maken we een webcamfoto. De 19e keer deze reis. Al met al hebben we weer veel gezien deze reis en in totaal hebben we 5664 kilometer gereden in de 30 dagen dat we onderweg zijn geweest.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marlein en Theo
7 maanden geleden

Welkom Thuis weer een fijne vakantie gehad