2020 - Duitsland

Vandaag laten we Oostenrijk achter ons en rijden we naar het volgende appartement. Onderweg maken we eerst een fotostop bij het klooster in Ettal. Vervolgens rijden we door naar de bedevaartkerk in Wies die op de lijst van werelderfgoederen staat. Het is inderdaad een hele bijzondere en fraaie kerk.

Na een tijdje geloven we het wel, en rijden we verder naar de stad die om twee dingen bekend staat. Namelijk torens en spellen. Dat is natuurlijk wel een hele fraaie combinatie. In 2010 hebben we dit stadje al eens uitgebreid bezocht en destijds hebben we al het Ravensburger museum bezocht en er een uitgebreide stadswandeling gemaakt. Vandaag was het een beetje rondwandelen langs caches die er de afgelopen 10 jaar zijn geplaatst. Tussen de regenbuien door is het heerlijk weer en we gaan we heerlijk op een terras zitten te genieten. Wellicht de laatste keer dit jaar want de vooruitzichten zijn niet heel erg goed. Ach, we zullen wel zien.