2020 - Kroatië

Iets meer dan twee maanden geleden ontvingen we een mailtje uit de VS. Nu is dat op zich niet zo heel bijzonder, aangezien we nagenoeg wekelijks een mail uit de VS ontvangen, maar deze keer was het toch anders dan anders. Het onderwerp van die mail was namelijk, “Raad eens wat stoute Rob zojuist heeft gedaan?” Nu kennen we deze meneer een klein beetje, dus de eerste gedachte was dat er een enorme stapel spellen was gekocht. Of nog beter, een complete spellenwinkel. Helaas, of misschien wel gelukkig, bleek dit niet het geval te zijn. Meneer had twee vliegtickets gekocht naar Rome voor een spotprijs. Onze oren spitsten zich, of beter gezegd, onze ogen vernauwden zich tot de grootte van ogen die een gemiddelde Chinees heeft. We lazen het goed. Ze komen naar Europa. Meteen haalden we de kalender tevoorschijn.Of beter gezegd, de digitale agenda werd geopend, om te kijken wanneer onze vrienden in de omgeving zouden zijn. In Rome elkaar ontmoeten zou vrij lastig worden, aangezien we al andere afspraken hebben staan. En verder hadden ze op dat moment nog geen idee hoe hun reis er uit zou gaan zien. Dat is natuurlijk ook een manier om een reis te gaan maken. Eerst een ticket boeken, en dan pas kijken waar je heen wilt gaan. Snel zochten we uit, waarheen we konden vliegen vanaf Eindhoven Airport. Mogelijkheden genoeg natuurlijk, en anders is er altijd nog de auto dachten we. Enkele weken later hadden Rob & Tracy een globaal plan. En wonder boven wonder zou dat plan perfect in onze agenda passen. Weer enkele weken later werden de plannen definitief. Nu konden wij ook langzaamaan gaan kijken naar het hoe en wat. Alleen de gedachte al dat we mogelijkerwijs Rob & Tracy binnen een jaar weer zouden zien, maakte ons al enthousiast.

En deze week hebben ook wij maar stout gedaan, en twee vliegtickets naar Kroatië geboekt om aldaar samen met onze grote Amerikaanse vrienden een dag of drie, vier rond te trekken. We vragen ons alleen af of het wel stout is om van het leven te genieten….

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elly
1 jaar geleden

Leuk!