2019 - USAAmerika

Vandaag was een reservedag. Een dag voor het geval dat de twee wandelingen die we gisteren hebben gedaan, niet op een dag zouden lukken. En stiekem waren we daar eigenlijk ook al van uit gegaan aangezien we voor vandaag helemaal niets op het programma hadden staan. Gelukkig is er in de omgeving van Colorado Springs meer dan genoeg te doen en te beleven om jezelf een week te vermaken.

De eerste gedachte was om een rij Challenge Caches te gaan doen. Dit leek heel leuk, tot het moment dat we tot de ontdekking kwamen dat ze allemaal op de vluchtstrook verstopt waren. Oei, dat is toch net iets te gevaarlijk lijkt ons. Plan B was om te gaan wandelen in Red Rock Canyon. Zo gezegd, zo gedaan. We weten nog van 2011 dat het hier leuk wandelen was, maar dat het terrein behoorlijk pittig was. Terwijl we hier een kilometer of vijf aan het wandelen zijn, zeggen we tegen elkaar dat dit terrein na de wandelingen van gisteren toch iets te pittig is. We besluiten om een kop koffie te gaan drinken en even te overleggen wat we dan gaan doen. Al weten we dat stiekem al wel, maar het is toch een mooi excuus om even koffie te gaan drinken.

Het wordt een wandeling door de Garden of Gods. Dit zijn hoofdzakelijk geasfalteerde wandelpaden in een heel bijzonder fraai park. Dit park is fraaier dan Red Rock Canyon is, maar saaiere paden om te wandelen. Maar vandaag geven we toch de voorkeur aan de gemakkelijke weg. Onderweg zien we voor het eerst Bighorn Sheep van heel dichtbij. We genieten hier van een paar uurtjes wandelen.

Het wordt tijd om richting Denver te rijden. Naar het laatste hotel van deze trip. We zijn op tijd, want de koffers dienen nog opnieuw gerangschikt te worden en dat vergt toch altijd net iets meer tijd dan dat je denkt. Morgen wacht een lange dag van reizen en wachten.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Tonnie
1 jaar geleden

Goeie reis terug en Welkom thuis weer! Ik heb weer genoten, dank jullie wel.

willem huugen
1 jaar geleden

goede reis terug met veel nieuwe en oude herinneringen

Marlein en Theo
1 jaar geleden

Wij wensen jullie een veilige terugreis toe tot ziens