2019 - USAAmerika

Deze ochtend was het toch nog redelijk vroeg toen de wekker ging. Wederom zijn we blij dat we al een dag eerder naar Amsterdam zijn gegaan. Anders zouden we nog veel eerder moeten hebben opstaan. Om 10 uur was het vliegtuig al aan het taxiën. Dat was nog eens voorspoedig. Nadien hebben we nog wel een half uur moeten wachten voordat de piloot mocht opstijgen. De tijd die hier werd verloren, werd onderweg niet meer ingehaald. Onderweg kwamen we erachter dat we gratis en voor niets whatsapp & messenger berichten konden verzenden. Geen foto’s, maar dat is helemaal niet erg. Toch wel bijzonder dat dit vandaag de dag mogelijk is. Iets na de klok van half elf zetten we voor de 11e keer voet op Amerikaanse bodem. Al snel merkten we dat het vliegveld van Portland niet zo groot is aangezien we 45 minuten nadat het rubber van het vliegtuig de Amerikaanse bodem heeft geraakt, we al in de bus zitten om de huurauto op te halen. De bagage stond al klaar en de rij bij de douane was ook kort.

Nadat we de huurauto hebben opgehaald, hebben we nog meer dan tijd genoeg om een stukje te gaan wandelen. We rijden naar een gebied waar we vier jaar geleden ook al een tijdje vertoefd hebben, en genieten van een paar schitterende watervallen. Daarna is het boodschappen doen, naar het hotel gaan, eten en slapen. Want de jetlag is toch wel behoorlijk te noemen en morgen dienen we al weer verder op pad te gaan.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Riet
1 jaar geleden

Fijne vakantie lekker genieten van jullie wandelingen want dan doen wij het ook door jullie verhalen ?

christinemariamuller@live.com.au
1 jaar geleden

Ja het is een heel eindje vliegen zo lekker rusten voor de grote tocht morgenvroeg.Blij dat alles zover goed verlopen is.xoxoxo