2017 - USAAmerika

Na afgelopen zaterdag de auto bij het hotel geparkeerd te hebben, was het vandaag tijd om deze te starten en echt te beginnen met onze rondreis. De eerste dagen gebruiken we altijd om een beetje te acclimatiseren. Normaal gesproken zouden wij zelf gisteren al de stad achter ons hebben gelaten, maar aangezien we vergezeld worden door Jack & Elly, dienen we ook met hen rekening te houden. En om San Francisco nu in een dag te bezichtigen is zelfs voor ons teveel. Maar in twee dagen is het prima gelukt.

Deze dag is een bijzondere dag, want Jack wordt 70 jaar. Bij het ontbijt op laag volume uit volle borst gezongen, en daar het cadeau gegeven. Na het ontbijt verlaten we San Francisco via de Golden Gate Bridge, en gaan we op weg naar Vacaville om te gaan winkelen voor kleding. Wat kan een man zich nu nog meer wensen op zijn verjaardag? Na de korte stop, waarbij de kledingkast weer een beetje werd aangevuld, reden we door naar Sacramento. Eerst wandelen door het oude Sacramento en daarna door naar de kathedraal en het State Capitol.

Al snel werd het tijd om verder te gaan, want er diende vandaag toch een redelijke afstand overbrugd te worden. Bij het avondeten wachtte Jack de volgende verrassing. Na genoten te hebben van het hoofdgerecht, kwam een select gezelschap van het personeel zingend aangewandeld met een dessert. Afgelopen zondag is hij ook al zo verrast door Rob & Tracy tijdens het diner. Toen werd hij al overvallen, maar ook vandaag had hij het totaal niet verwacht.

Na het avondeten dienen we nog ruim 120 kilometer te rijden. Bij het hotel aangekomen, blijkt onze reservering in het systeem niet bekend te zijn. Gelukkig voor ons, zijn er nog twee kamers vrij, en die kunnen we ook huren voor de prijs die booking.com ons heeft aangeboden. Morgen weer bijtijds opstaan om te gaan genieten van het eerste Nationale Park van deze reis.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
3 jaren geleden

Zo Jack, dus een verrassingsverjaardag was het wel voor jou als 70er?!
Weer eens wat anders dan thuis vieren en wat hebben jullie al veel gezien, zeg!

christine muller
3 jaren geleden

O wat erg dat ze jullie niet in hun bookingsheet hadden wel gelukig dat ze dan toch nog kamers hadden .Laart ons hopen dat het verder geen probemen meer geeft toch wel erg vervelend xo

Kirsten
3 jaren geleden

Gefeliciteerd Jack! Nog een fijne valentie voor jullie allemaal! Groetjes Kirsren