2017 - USAAmerika

Het lijkt wel of het ieder jaar vroeger en vroeger wordt. Daarmee willen we eigenlijk alleen maar zeggen dat de tickets voor de volgende trip naar de Verenigde Staten al zijn geboekt. Eigenlijk komt dat mede door het feit dat men in Amerika Mickey Mouse als president heeft gekozen. Een gevolg hiervan is, hoe ongeloofwaardig het eigenlijk ook is, dat de euro goedkoper wordt. Oftewel de dollar wordt duurder. Dus ook de vliegtickets gaan in prijs stijgen. Wellicht dat over enige tijd de feiten anders liggen, en hebben we spijt van het feit dat we al zo vroeg hebben geboekt, maar de prijs waarvoor we de tickets konden boeken was ons alle vier naar de zin.

“Alle vier?” hoor ik menigeen nu denken. Ja, inderdaad alle vier. Komende trip worden we vergezeld door Jack & Elly, de ouders van Marieke. Nu zien we niet meteen de noodzaak in om de subtitel van onze site te veranderen in “De getikte avonturen van Paul, Marieke, Jack & Elly”, maar verder dienen er toch wel de nodige aanpassingen aan het voorbereiden van een rondreis gemaakt te worden.

Zo weten we zeker dat de komende trip niet gaat lukken met een Dodge Charger. Ondanks dat dit toch een behoorlijk grote auto is, is deze toch te klein om een beetje comfortabel met vier personen, vier grote koffers en de nodige andere losse zaken rond te toeren.

Een camper gaat het niet worden. Dat heeft zijn voordelen, maar zeker ook verschillende nadelen ten opzichte van een auto en overnachtingen in een hotel. Zelf hebben we de voorkeur voor de optie van een auto, aangezien je daar toch wat gemakkelijker mee off-road kunt gaan dan met een camper. Een nog grotere auto dient het dus te worden komende trip. Zoiets als een Dodge Grand Caravan. Met een caravan op vakantie dus, welke we met zijn vieren van San Francisco naar Denver gaan brengen. We gaan daar 31 dagen over doen. Wederom een dag langer onderweg dan vorig jaar. Het moet niet gekker worden.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
4 jaren geleden

O heerlijk geniet er maar heel fijn van het is zo weer over.werken kan nog lang genoeg denk maar.xoxoxo

Frank
4 jaren geleden

Anders voor jullie 4 een greyhoundbus.
Succes met de verdere voorbereidingen.