2016 - USAAmerika

Zit je rustig het nieuws te lezen, valt je oog wederom op een bericht waarop je normaal gesproken geen acht op slaat. Deze keer kopt het bericht: “Noodtoestand uitgeroepen in Florida.” Het bericht wordt geopend en er blijkt een orkaan af te stevenen op de kust van Florida. Het water begint al behoorlijk te stijgen, huizen worden gebarricadeerd en in verschillende gebieden zijn in totaal al 6000 mensen geëvacueerd.

Ook hier telt het feit dat we nog niet veel hebben vastgelegd, en hetgeen we hebben vastgelegd kan geannuleerd worden als de weersomstandigheden niet goed zijn, maar toch hopen we allebei dat alles wat we in Florida gepland hebben gewoon door kan gaan.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
frank
4 jaren geleden

ik duim