2015 - USAAmerika

Na alle miserie van gisteren, is het vandaag tijd om de koffers te herschikken en ons gereed te maken op terug te gaan naar ons koude kikkerlandje. Alhoewel ik heb begrepen dat het daar niet zo heel koud is op het moment. Als we eenmaal terug zijn, dienen we hard aan de slag te gaan voor onze volgende trip die volgende week zal plaatsvinden. Volgende week is de spellenbeurs in Essen. Op het moment dienen we nog een kleine 200 nieuwe spellen te bekijken die volgende week uitkomen. Dit klinkt wellicht erger dan het is, want we gaan er vrij vlotjes doorheen.

Nadat we deze ochtend alles ingepakt en gewogen hadden, dienden we eerst nog wat TravelBugs achter te laten in een plastic bakje. Deze TravelBugs wilden heel graag in de VS blijven. Eigenlijk wilde we dat gisteren doen, maar helaas kwam er iets tussen. Deze ochtend voordat we onze tweede huurauto terug dienden te brengen, dus eerst op zoek naar een geocache om deze kevertjes verder te helpen op hun reis.

Al wat we nu nog kunnen doen is wachten. Wachten tot we mogen instappen. Dan wachten totdat we opstijgen. Dan wachten totdat we weer landen. Dan wachten op de bagage. Dan wachten op de pendelbus. Al dat wachten maakt eigenlijk ook niet uit. We hebben daar gisteren al goed voor geoefend.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jan
5 jaren geleden

Goede reis en een poot van Semke