2015 - USAAmerika

Vandaag zo veel mooie dingen gezien dat het idee was om vandaag de foto’s te laten spreken. Uiteindelijk bedacht ik me, dat het moeilijk voor me is om mijn vingers stil te houden. Er is namelijk wel degelijk iets te tikken, wat een foto niet laat zien. Ongeveer een jaar geleden zag ik op het internet een foto voorbijkomen met daarin een blauw meer met daaromheen iets wat op vlammen leek. Nader onderzoek leerde dat het om de Grand Prismatic Spring in Yellowstone NP ging. Twee keer eerder zijn we er al geweest en nimmer had ik een foto van gezien van deze warmwaterbron. De foto met daarbij de naam werd opgeslagen in het grote digitale notitieboek. Voor als we ooit… Dat ooit kwam sneller dan verwacht. Toen eenmaal duidelijk was dat we dit jaar weer een bezoekje zouden gaan brengen aan Yellowstone, werd het zaak om uit te zoeken vanaf welke plek de foto gemaakt zou kunnen worden. Al snel werd duidelijk dat het officiële wandelpad niet de gewenste foto zou opleveren. Verder zoeken dus. Online kwam stukje bij beetje meer informatie vrij. Informatie in de trand van “De auto iets verder parkeren dan het pad volgen en dan links omhoog wandelen”. Vrij summier dus. Er werd een Lonely Planet gids aangeschaft die specifiek over Yellowstone handelde. Na het doorlezen werd duidelijk dat iets verder gewoon een officiële parkeerplaats was. Dat het pad Fairy Tales Trail genaamd was, en dat het links omhoog wandelen een semi-legale aftakking van het hoofdpad was na ongeveer 1,06 kilometer na de brug.

En verder??? Sssst!

0 0 votes
Artikelbeoordeling
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Riet
5 jaren geleden

Inderdaad heel mooi

5 jaren geleden

Uitzonderlijk schitterend!!!! Ik kan haast de natuur ruiken, hihi!

christine
5 jaren geleden

Een vakantie om niet te vergeten thanks enjoyed it so much stay safe xoxo

cindy
5 jaren geleden

Geweldig wat een mooie foto’s en verder sssst.