Malta

Recentelijk onderzoek heeft uitgewezen dat het plaatsen van een ellendig getikt avontuur meer bezoekers trekt dan het regulier getikte avontuur. Hoe recentelijk dat onderzoek dan was? Wel, om precies te zijn, hedenochtend. Voor het eerst in jaren, bedacht ik om de statistieken van onze site weer eens een keertje te bekijken. En eerlijk gezegd vielen de cijfers me nog geeneens tegen. Maar liefst 4255 unieke bezoekers in 2014. Hoe we daaraan komen? Geen idee. We maken geen reclame voor onze site, en ik heb niet het idee dat ik 4255 unieke mensen ken. Alhoewel ieder mens natuurlijk uniek is, denk ik niet het ons samen lukt om een dergelijk aantal verschillende mensen te noemen bij naam. Nieuwsgierig geworden, bedacht ik om eens verder terug te gaan kijken in de historie van het aantal bezoekers.

Enigszins geschokt was ik, toen ik ontdekte, dat het enorme aantal van 4255 unieke bezoekers in 2014 eigenlijk het laagste is, sinds 2007, het eerste volledige jaar dat onze site in de lucht was.websitebezoekers

De schok kwam niet door het ‘lage’ aantal van 2014, maar eerder door het zien van de enorme aantallen unieke bezoekers in 2007 en 2012. Beide jaren waarin we samen behoorlijk wat ellende meemaakten. Het eerste jaar, was het jaar van de man met het lamme armpje, en 2012 was het jaar van de poging om indruk te maken op Bruce Willis. Een klein piekje was er te zien in 2011, ook een jaar waarin een van ons beiden werd geopereerd. Het -je achter het woord piek, valt waarschijnlijk te verklaren dat het slechts een herniaoperatie betrof, en geen operatie na de een of andere spectaculaire buiteling.

Ik hoop dat we nog vele jaren zonder pieken in de bezoekers aantallen van onze site mee mogen maken.  Want hoewel het lezen over andermans ellende klaarblijkelijk leuk, interessant c.q. spannend is, is het ondergaan ervan een wat minder aangename bezigheid. Integendeel, het is allesbehalve leuk, interessant dan wel spannend. Ik ben ervan overtuigd dat iedere ‘winnaar van tegenslag’ het met mij eens is, als ik zeg: “De ellende wordt overschat…..”

0 0 votes
Artikelbeoordeling
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rob
5 jaren geleden

These numbers make it offical… We are friends with a couple of famous people!!