Amerika

Ieder jaar hebben we er een dag tussen zitten waarop we niets gaan bewonderen. Waarom niet? Omdat er dan geshopt dient te worden. Het is en blijft immers nog steeds zo, dat de kleren in VS stukken goedkoper zijn dan in ons koude kikkerlandje.

Geluk is met de dommen zegt men wel eens. Nou, dan zijn wij blijkbaar niet zo slim, want over het algemeen, begint het dit jaar hier te regenen op het moment dat wij uit de streek vertrekken. Zo ook vandaag weer. De laatste grote rit stond op het programma. Vanaf nu, is het dagelijks nog maar een paar uurtjes of minder rijden. En het groot voor vandaag viel an sich ook wel mee. Grofweg een 400 kilometertjes dienden er weggetrapt te worden. Tussendoor nog even naar een Mall om daar de kledingkast weer een beetje mee aan te vullen. En als dat gebeurd is, dan is het tijd om naar het hotel te gaan, zodat de vuile kleren gewassen kunnen worden.

Heel ‘toevallig’ bevindt zich op de route van de Mall naar het hotel een spellenwinkel. Uiteraard dienen we daar even te stoppen, aangezien er toch nog een drietal ‘Amerikaanse’ titels op het programma staan.

We gaan naar binnen en kijken wat rond. Maar hoe we ook kijken, geen ‘Blue-Prints’, geen ‘Marvel Dice Masters: Avengers vs. X-Men’ en al helemaal geen ‘Thunder Alley’. Jammer, maar niets aan te doen. En dan zie je plotsklaps een spel liggen, dat bij ons niet te vinden is, of je moet er het dubbele bedrag of meer voor over hebben. Inclusief Nederlandstalige spelregels en al. En dat je dan met dat doosje naar buiten loopt? Het gebeurt…

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Cindy
6 jaren geleden

Heerlijk zo’n shopdag met spel!!