Amerika

Waar we vorig jaar extreem laat waren met het regelen van de zomertrip, zijn we dit jaar aan de vroege kant. Dat het wederom de VS (helaas voor alle lezers: originaliteit is ons niet meegegeven bij de geboorte), zou worden stond al vast voordat we vorig jaar waren geland op SFO. Dat het de oostkust zou worden, stond ook al vast. Enige twijfel die er was, was welke luchthaven het zou worden. Die van New York, of die van Boston? Het grote verschil in de kosten van de autohuur tussen New York City & Boston (+35% voor NYC) deden ons besluiten dat Boston een goede keuze zou zijn. Een korting van 10% op diezelfde autohuur motiveerde ons enigszins om vliegtickets en autohuur voor 1 maart van dit jaar geregeld te hebben. Aangezien de klasses waarin verhuurd wordt aan de oostkust toch iets of wat verschillen van die van de westkust, zullen we het dit jaar met een Dodge Charger  moeten doen. Op zich ook niet verkeerd.

Enige ‘probleem’ dat we hebben is dat we alleen nog maar uit dienen te zoeken hoe de route van Boston naar Boston er ongeveer uit zal gaan zien.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
7 jaren geleden

Er is zoveel ruimte in de auto dat je niet altijd een hotel hoeft te boeken.
Less problem

Elly
7 jaren geleden

Oooo je hoeft je niet te haasten. Ik wil ook niet vervelend zijn, maar je hebt nog 6 maanden de tijd….
er zijn grotere, zwaardere en moeilijker dingen binnen die tijd gedaan.
Maar toch ook veel plezier met het uitzoeken

Frank
7 jaren geleden

Jammer ook met deze max 130 per uur?