Malta

Gisterenmiddag, gezeten op een terras was het moment daar dan eindelijk! Terwijl ik daar zat werd ik overweldigd door een gevoel van euforie dat ik nog nimmer had meegemaakt. Welgeteld een hele seconde duurde dat gevoel van extreme vreugde, aangezien ik toen besefte dat het dier dat achter de vrouw aanliep die zojuist het terras op kwam geparadeerd, geen leeuw was. De afgelopen week hebben we,  ik met een teletoeter in de aanslag en Marieke haar haviksogen spiedend, op Malta rondgedwaald om een leeuw te zien. We zijn afgedaald in de diepste holen. We hebben paleizen uitgekamd. We hebben aan randen van afgronden gestaan. Niets zijn we uit de weg gegaan om de queeste naar een leeuw met succes af te ronden.

Afgelopen zondag hadden we er nog het volste vertrouwen in. Waar we ook zagen, overal zagen we dat de leeuw op dit eiland werd aanbeden. Leeuwen van steen, leeuwen van ijzer, leeuwen van brons, zelfs een leeuw als deurklopper werd gespot. We waren overtuigd van het feit dat we voor het einde van onze vakantie trots een foto van een echte leeuw op onze site zouden kunnen tonen. Helaas, nu we weer terug in het frisse Nederland zijn, moeten we bekennen dat het ons niet gelukt is. Zullen we toch een keer naar een hondenshow moeten gaan om een Maltezer Leeuwtje te zien.

foto afkomstig van www.woefkesranch.be

foto afkomstig van www.woefkesranch.be

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elly
7 jaren geleden

Deze is ook nog uit België, zie ik……

Snel opgemerkt he… ietsje sneller dan waar jullie naar op zoek waren de hele week,….