Amerika
  1. De kogel door de kerk is. Nog nooit hebben we zo laat besloten wat de bestemming voor de zomervakantie zou worden. Alhoewel dat niet helemaal waar is, want Marieke had vorig jaar april al besloten dat we dit jaar weer naar de VS zouden gaan. Ook waren we zeker van het feit dat de trip ons zou leiden naar of door Katoenbos. De grote vraag was alleen hoe? Vele mogelijke routes zijn de revue gepasseerd. Van Seatle, via Vancouver naar San Francisco. Van New York City naar New York City en dan verder vliegen naar San Francisco om zo de reis af te ronden. Van Vancouver via Alaska naar Seattle en dan samen cruisen met de bewoners van Katoenbos. Van Los Angeles naar San Francisco of Vice Versa. We konden maar niet beslissen. Maanden hebben we er over gedacht wat te doen. Uiteindelijk is het dan toch de laatst bedachte optie geworden. Van San Francisco naar San Francisco.
  2. De meesten toch al wel weten dat Marieke weer naar het ziekenhuis mag. De operatie, waarbij de pin die vorig jaar in haar been is geschoven na het bekende Bruce Willis avontuur, zal op 7 juni op, naar ik hoop, op vakkundige wijze gedemonteerd worden. Ik hoop dat de schroeven die er februari 2012 in zijn gedraaid niet zullen resulteren in het navel-scenario waarmee talloze kinderen op zeer jonge leeftijd een trauma krijgen aangepraat die tot op hoge leeftijd blijft leiden tot de meest gruwelijk beelden die op het netvlies geprojecteerd worden.
  3. De hierboven genoemde onderhoudsbeurt tevens de reden is van de grote twijfel die bij punt 1 is aangekaart. Onderhoud ok, maar lang was onduidelijk of het groot onderhoud zou worden, of een klein beurtje. Bij een klein beurtje, zou het een simpel verhaal worden van inpakken en wegwezen. Bij groot onderhoud, zou rustig aan en rap een beetje toch de strekking van de reis moeten worden, waarbij dan de nadruk op het eerste gedeelte zou dienen te liggen.
  4. De meesten van jullie toch wel alles lezen wat er door mijn hersenkronkels aan de digitale wereld wordt toevertrouwd.
  5. De naam Bruce Willis in een verhaal an sich al pakkend genoeg is, zodat daar niets aan toegevoegd hoeft te worden door middel van een of andere titel.
0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
8 jaren geleden

Gelukkig allemaal goed nieuws