Heel de dag heb je niet veel te doen. Een beetje lanterfanten. De koffer inpakken. Een spelletje spelen. En waarom? Omdat het vliegtuig pas iets na drie uur vertrekt. Op zich niet erg. Er is een uur tijdsverschil en het is maar 2 uur vliegen, dus rond de klok van 5 zouden we normaal gesproken landen in Lissabon. Koffers ophalen en naar schatting rond de klok van 18:15uur in het hotel. Dan een hapje eten, en lekker een stuk gaan wandelen. Klinkt haast te mooi om waar te zijn.

En dat was het ook. Als we eenmaal de douane zijn gepasseerd op Eindhoven Airport, komen we tot de ontdekking dat het vliegtuig één uur en drie kwartier vertraging heeft en pas even na de klok van 5 uur zal vertrekken. Korte tijd later horen we de omroepster zeggen dat de vertraging komt omdat het vliegtuig niet op tijd is. We zijn blij om dat te horen. Want voor hetzelfde geld, zou ze vertellen dat de vertraging kwam omdat er wat noodreparaties verricht dienden te worden aan het vliegtuig. We besluiten om de tijd wat te doden, en zijn blij dat we een paar kaartspelletjes in de jaszak hebben gestopt toen we thuis weggingen.

dag01-001Na één spelletje Love Letter én 18 potjes van R, kunnen we dan eindelijk aan boord van het vliegtuig gaan. En dan gaat het eigenlijk allemaal vrij vlotjes. Voordat we het goed en wel weten, zijn we bij het hotel en hebben we een plek gevonden om een hapje te eten, zij het wel een paar uur later dan de bedoeling was. We hebben zelfs nog tijd om een cache te vinden en te genieten van dat wat Lissabon te bieden heeft. Hetgeen we hebben mogen aanschouwen stemt ons hoopvol.

dag01-002

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
8 jaren geleden

Geniet van jullie tijd in Lisabon! Gr. Kirsten

afke
8 jaren geleden

Na al dat wachten is Lissabon een mooie beloning van de nar.
Geniet ervan.
Groeten Afke.