Bekaf waren we gisteren na het dagje Marokko. We besloten om het vandaag dan ook weer uitermate rustig aan te doen, en een dagje naar het strand te gaan. Maar voordat het zover was, zijn we eerst nog een paar geocaches wezen doen. Een korte wandeling van iets meer dan een kilometer, en een paar oppikkers. Daarna de auto parkeren en op naar het strand.

Vijf minuten later hadden we het alweer gezien, en hebben we het strand weer verlaten om lekker een stukje te gaan wandelen naar een kasteel bovenop een heuvel. Dit kasteel bezocht, en genoten van alle historie en de uitzichten die dit te bieden had. Daarna nog even naar een terras om wat te genieten van een verfrissing.

De dag afgesloten met het kijken van een partij waterpolo bij het zwembad op het park. Zoals gezegd, een uitermate rustig dagje, waarop we alles bij elkaar een kilometer of vijf hebben gewandeld.

Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.