Stap, stap, tik, stap, stap, pletsj

Stap, stap, tik, stap, stap, pletsj

Stap, stap, tik, stap, stap, pletsj

Stap, stap, tik, stap, stap, pletsj

Ziehier, de tweede keer dat ik mijn oeverloos gezwam voorzie van muziek. Tja, zal er nu wel gezegd worden, dat ziet er in de verste verte niet uit als muziek. Helaas, moet ik dan zeggen, is het op onze site niet mogelijk om bladmuziek te laten zien, en trouwens, een beetje mens heeft toch meer dan voldoende fantasie om te horen, wat er hierboven staat?

Stap, stap, pletsj, stap, stap, tik

Stap, stap, pletsj, stap, stap, tik

Stap, stap, pletsj, stap, stap, tik

Stap, stap, pletsj, stap, stap, tik

Er is geen twijfel over mogelijk, ik ben druk bezig om dezelfde weg in te slaan, als John bijna 50 jaar geleden heeft ingeslagen. Het is alleen waarschijnlijk dat ik er iets langer over zal doen dan hij heeft gedaan. Maar dat maakt mij niets uit, ik heb de tijd.

Stap, tik, stap, stap, pletsj, stap

Stap, tik, stap, stap, pletsj, stap

Stap, tik, stap, stap, pletsj, stap

Stap, tik, stap, stap, pletsj, stap

De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen, dat ik deze muziek niet helemaal zelf heb gecomponeerd. Maar Lennon had ook McCartney aan zijn zijde, dus waarom zou ik me ervoor schamen en niet gewoon toegeven dat Marieke vandaag deze muziek heeft gecomponeerd. Waarschijnlijk deed ze dat zonder er zelf erg in te hebben. Maar zijn dat niet de meest creatieve geesten op deze aardbol?

Pletsj, stap, stap, tik, stap, stap

Pletsj, stap, stap, tik, stap, stap

Pletsj, stap, stap, tik, stap, stap

Pletsj, stap, stap, tik, stap, stap

Hoe ze dit meesterwerkje heeft weten te creëren? Heel simpel eigenlijk, door gewoon met haar kruk te lopen in de plassen die de regen vandaag hier heeft achtergelaten. Regen? Ja, voor vandaag en morgen is er hier regen voorspelt. Gelukkig hadden we voor vandaag niets ingepland, en hebben we tussen de buien door toch een paar keer een stuk kunnen wandelen. We hopen alleen dat het morgen toch iets vaker droog is. Want dan moeten we naar het Alhambra. De tickets zijn al geruime tijd geleden besteld.

Tik, stap, stap, pletsj, stap, stap

Tik, stap, stap, pletsj, stap, stap

Tik, stap, stap, pletsj, stap, stap

Tik, stap, stap, pletsj, stap, stap

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
8 jaren geleden

Hoi Paul en Marieke,
Ik denk dat de rechten van “Singing in the Rain ” meer opbrengen. Mogelijk dat je vandaag iets met de “zon” kunt componeren.

groetjes en geniet ze,