Gisteren was het een inspannende dag, met een zware wandeling. Althans voor Marieke dan. Al dien ik wel te bekennen, dat ook ik mijn voetjes voelde na de wandeling. Aangezien we bewust voor een vakantie hebben gekozen, waarbij we de gehele tijd op één en dezelfde plek vertoeven, hebben we vandaag gekozen om te doen wat verstandig is, en een rustdag in te lassen. Niets bijzonders doen, gewoon een stukje rijden. Een stukje wandelen. Wat koffie drinken. Weer een stukje wandelen. Weer koffie drinken. Wandelen. Koffie, enz. O ja, onderweg natuurlijk wel zo nu en dan onze naam op een stukje papier willen krabbelen.

Kort samengevat

Kort samengevat, was dit onze dagbesteding voor vandaag. De iets uitgebreidere versie, zou verhalen dat we naar Malaga zijn gereden. Ook zou die vertellen dat we een kilometertje of acht hebben gewandeld over geplaveide wegen. En behoudens deze dingen, zou de uitgebreidere versie ook verhalen dat we zeven keer een poging hebben gedaan om wat tupperware of iets dergelijks te vinden. Er zou dan vermeld worden, dat dat vier keer is mislukt. Er zou de vermelding zijn, dat we maar één keer het gevoel hebben gehad dat we opgelicht zijn op het terras. Wat er zeker in zou staan, is het feit dat we niet het kasteel en de Alcazaba hebben bezocht. Simpel om het feit, dat het bezoeken van deze twee bezienswaardigheden zou betekenen, dat we vele trappen dienden te beklimmen, en dat dàt ons nu niet erg verstandig leek omdat we het vandaag rustig aan zouden doen. De lange versie zou verhalen dat we rond de klok van half vier weer terug zijn gegaan richting het appartement, om verder uit te rusten aan het zwembad. En zeker zou er de vermelding zijn, dat Marieke, ondanks het gebruik van haar kruk, heeft verloren met biljarten.

Het moet niet gekker worden.

Scooters in Malaga

Kathedraal van Malaga

Geplaveide paden in Malaga

Op de markt is….

Plaveisel bij de haven

Zou dit zwaar zijn?

Hier zijn we dus n?et omhoog geweest

Voor ons is dit een behoorlijk gekke foto

Biljarten met een kruk
Het moet niet gekker worden

 

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
9 jaren geleden

Leuke stad he? Malaga?

Elly
9 jaren geleden

Wat een verstandige stel zijn jullie. Marieke weet je wel dat zo’n groen laken duurder is als een stukje gras…
Vanavond heb je toch wat gemist bij de voorstelling van Huub Stapel: Mannen komen van Mars… het was GEWELDIG.

Kirsten
9 jaren geleden

Tja die “vind ik leuk” button mis ik nog steeds……