Vandaag moest in tussen-dag worden. Geen rustdag, maar ook geen super actieve dag, een tussen-dag dus. Dat houdt dus in, niet te vroeg weg en een aantal kilometertjes lopen. Normaal gesproken zoeken we dan een paar leuke korte caches uit, maar dat valt hier niet altijd mee. Er liggen niet al te veel caches en veel daarvan is wel actief, maar gewoon niet meer te vinden. Van cacheonderhoud heeft men hier nog nimmer gehoord. Toch is het gelukt om twee korte multicache’s en een aantal gewone caches uit te zoeken door een natuurgebied. De route was de moeite waard door een fraai stukje natuur en een stukje over het strand.

De tweede route liep door en dorpje, met uitzicht om de landingsbaan van het vliegveld van Malaga. De mensen wonen haast letterlijk op de start- en landingsbaan van het vliegveld. Of zie hierover klagen weten we niet, want er wordt hier nauwelijks iets anders gesproken dan Spaans. Behalve hiervan, is dit dorpje ook bekend van het feit dat Antonia Banderas hier de film Summer Rain heeft opgenomen.

Aangezien het zondag was, staat in ieder zichzelf respecterend café de TV afgestemd op voetbal. De plaatselijke club, of toch op een van de andere twee grote rivalen van het land. Maar we hebben vandaag gezien dat het ook anders kan, en dat de grote rivaliteit tussen Barça en Madrid aan de kant geschoven kan worden. Gebroederlijk liepen twee jongetjes naast elkaar en op een van de ruggen prees de naam Messi in het Barça-shirt en op de andere rug was Ronaldo te lezen op een uit-tenue van Madrid.

Voordat we terugkeerden naar het hotel zijn we nog even bij het stadion van Malaga gestopt en hebben dit ook maar even op de gevoelige plaat vastgelegd.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elly
8 jaren geleden

Lijkt niet op het PSV stadion he. Daar was het vandaag goed toeven!!