Amerika

Het kan verkeren. Het ene moment krijg je een tegenslag te verwerken, het andere moment zit je in een tot restaurant omgetoverde huiskamer te genieten van een versgemaakte pasta.

Al enkele maanden geleden hebben we een hotel geboekt voor dit weekend in de wereldplaats Almen. Natuurlijk even gekeken of dit hotel rolstoelvriendelijk was, en toen dat het geval bleek te zijn, stond niets ons in de weg om toch maar gewoon te gaan. Er eventjes tussenuit. Gisteren richting het noorden gereden, en rond de klok van half zes waren we netjes ingecheckt in het hotel. Natuurlijk dient dan het inwendige van de mens versterkt te worden, dus gingen we op zoek naar een restaurant. Een goed lezer, begrijpt dan natuurlijk dat we eigenlijk bedoelen, een betaalbaar restaurant. Aangezien hetgeen dat bij het hotel zit niet voldoet aan die categorie gingen we dus zelf op zoek. Uiteindelijk stuitten we op een klein restaurant een paar kilometer bij het hotel vandaan. Het idee is een beetje hetzelfde als het Ethiopisch restaurant aan de Schootsestraat in Eindhoven. Een huiskamer die is omgetoverd tot restaurant. Is er bij de Ethiopi?r nog plek van een man of 20, hier zit het restaurant bomvol als er 12 mensen binnen zijn. We werden ontvangen door een authentiek Italiaanse vrouw, die het restaurant naar haar oma (nonna) heeft genoemd. Aangezien er geen kaart was, werd het menu verteld. Er was keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een toetje. Uiteindelijk besloot ik voor de Tagliatelle met runder-wattes en huppel-de-pup te gaan, en Marieke koos de Ravioli gevuld met dinges en huppel-de-pup. De versheid van alle ingredi?nten kon je bij elke hap proeven. We hebben genoten van een bijzonder restaurtant.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Toine en Nelly
9 jaren geleden

Fijn dat er na de tegenslag ook nog zaken zijn waar jullie itens van kunnen genieten. Het weer werkt ook mee en hopelijk (voor Marieke althans) PSV aanstaande zondag ook.