Duitsland

Ik weet dat Paul jullie goed op de hoogte houdt, maar hier even een kort berichtje van mijzelf. Ik type dit liggend in bed, maar het gaat. De pijn is te hebben, maar ik slik ook drie maal daags pijnstillers. De grootste pijn zit in mijn knie en niet in mijn bovenbeen. Dit klinkt gek, maar is eigenlijk ook weer logisch. Vanuit mijn knie is de pin erin gezet. Die knie?n van mij kunnen natuurlijk ook minder hebben. Maar ach, ook dat zal wel weer over gaan voordat ik een jongetje ben. Vanochtend zijn er nieuwe r?ntgenfoto’s gemaakt, de uitslag hiervan heb ik nog niet. Maar, we gaan ervan uit dat ik maandag naar huis kan. Dan is als het goed is ook de fysiotherapeut geweest en heeft mij leren ‘lopen’ met de krukken.

Natuurlijk baal ik er wel van, want wat in een vloek en een zucht gebeurd is, gaat weer maanden duren voordat het volledig hersteld is. En ik heb het idee dat ik nog maar goed en wel hersteld ben van mijn hernia. Maar ja, positief blijven denken. Alles komt goed!

0 0 votes
Artikelbeoordeling
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
9 jaren geleden

Hey Marieke,

het komt ook goed!! Je weet me te vinden als er iets geregeld moet worden met vervoer of zo he? Ik kom je met alle liefde en plezier halen als het nodig is. Zorg er eerst maar eens voor dat je weer in het Eindhovense terug bent en enigszins vooruit kunt met die blitse krukken ­čśë Beterschap!

Liefs Karin

9 jaren geleden

Ha Marieke,

Zeg dat wel: in een vloek en een zucht!
Knap dat je positief wil blijven!
Da’s in volgens mij ook de enige optie om het te doorstaan. Vanaf de PC wens ik je alle goede en zo snel mogelijke genezing toe. Wij denken veel aan je!

Lieve groet, ook aan Paul natuurlijk
en ook van Paul natuurlijk,
Tonnie