9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Taphorn G? & Pascale
9 jaren geleden

Hoi Marieke,

Wat een smak zeg, gelukkig dat het nog allemaal goed is afgelopen (volgende keer toch een stand-in huren als je stunts wil doen hoor).Doe rustig aan als je weer naar Nederland komt, op tijd even stoppen onderweg en thuis rustig aan doen h? meidje.

Veel liefs en spoedig herstel van G? & Pascale ( dikke zoen)

Dick Janssen
9 jaren geleden

Hallo Paul en Marieke,
Op de eertse plaats wil ik vanuit het koude Rosmalen heel veel sterkte wensen en hoop dat je goed herstelt van het ongeluk. Paul heeft je natuurlijk laten vallen? Ook Paul wens ik veel sterkte en ik hoop dat jullie weer spoedig naar huis kunnen en dan maar hopen dat het herstel voorspoedig gaat.
Nogmalls succes en sterkte en hou je taai allebei.
Dick Janssen

ger
9 jaren geleden

Marieke en Paul rij voorzichtig maandag na huis dat er niks gebeurt he!!!!!!!!!!
Heel veel sterkte en dat je spoedig weer op de been bent.
Marieke laat Paul je maar goed verzorgen.
Grz. Ger

Jeanne en Ger
9 jaren geleden

Hoi Marieke,
Dat is wel een heel lelijke smak die je hebt gemaakt. Moet je niet doen en zeker niet tijdens je vakantie. Gelukkig hebben ze in Duitsland goede bottenreperateurs. Ook handig als je gaat vliegen, je hebt zo een mooie smoes om wat extra ijzerwerk mee te smokkelen.

Hopelijk is de pijn al weer wat weggezakt. Beterschap en een fijne thuiskomst op je nederlandse adresjes…

Paul jij ook sterkte.
Groetjes,
Jeanne & Ger

Frank
9 jaren geleden

Hoi Marieke,
Je doet er wel alles aan om niet naar PSV te hoeven.
Hopelijk ben je weer snel terug in ons Eindhoven.
Groetjes ook voor Paul

Ine Engelen
9 jaren geleden

4.Hoi Marieke, Tsjeetje wat ?n pech. Toen ik las dat je gevallen was, dacht ik meteen aan je rug. Het blijkt nu je been te zijn: ook geen kattepis. ?n bovenbeenbreuk, heb ik EHBO-cursus geleerd, houdt ook heel wat in. Ik hoop dat je niet al teveel pijn meer hebt. Heb je wel lachend op de fotos gezien, maar weet dat je ook een bikkel bent, dus zegt niet zoveel. Ik,en ik neem aan ook Jack (die weet nog van niets, wensen je veel beterschap. Voor Paul, Jij ook veel sterkte en ik ben blij dat ze ook zo?n bikkel… Lees verder »

Kirsten
9 jaren geleden

Betschap Marieke! Het is een goede breuk, je bent meteen voor het beste gegaan zie ik. als je weer thuis bent kom ik je snel opzoeken!

Groetjes kirsten

Marianne Siebelink
9 jaren geleden

Hoi allebei,
Nou nou, dit wordt toch minstens een Oscar-nominatie voor Die Hard 88 en dat doet Bruce jullie zelfs niet na 😉 Hopelijk mag er snel naar Eindhoven worden verhuisd…. Veel sterkte, take care en dikke zoenen, XXX Marianne

mia en jan
9 jaren geleden

ha Marieke,
Fijn dat de operatie goed gelukt is en wat een opluchting voor het thuisfront dat we een lachende Marieke zien. Vanmiddag eens even naar de Th.a.Kempislaan gaan om te zien hoe het daar is.
Hou je haaks. En Paul zorg goed voor jezelf.
Jan en Mia.