Amerika

Vandaag op weg naar Cody, Wyoming om Rob & Tracy te ontmoeten. Ruim 800 kilometer rijden vanaf Denver. Gisteren een leuke dag gehad, met als hoogtepunt toch wel de oude gevangenis. Vandaag stond vooraf al vast wat het hoogtepunt zou worden.

Eenmaal in Cody aangekomen, hebben we nog wat tijd over, en gaan we een openluchtmuseum bezoeken. Old Trail Town. Leuk opgezet, maar degene die het beheert is een beetje doorgeslagen in zijn verzamelwoede. Vergelijk het met het museum in Barneveld (mensen die er geweest zijn, weten welk museum en wat ik bedoel). Daarna naar de Bed & Breakfast, om onze spullen af te gooien, voordat we doorrijden naar het vliegveld.

Daar ontmoeten we Terry & Sondra, en zij weten ons te vertellen, dat Rob & Tracy wat problemen hebben gehad. Het 1e vliegtuig van vandaag was kapot. Daarom moesten ze naar het vliegveld, twee uur rijden verder, in Sacramento, om aldaar in het vliegtuig naar Denver te stappen. Het vliegtuig zou vier minuten later aankomen, dan het vliegtuig van Denver naar Cody zou opstijgen. Hierdoor zouden ze 4 uur later in Cody arriveren. Gelukkig voor hen, hadden ze wind mee, en hadden ze maar liefts 9 minuten de tijd om het vliegtuig te halen, wat ze wonderwel nog gelukt is ook. Helaas de koffers niet, dus die kwamen met de volgende vlucht mee.

Gezellig wat samen wezen eten, en daarna de koffers opgehaald. Al met al een vermoeiende, maar geslaagde dag.