Amerika

Langzaamaan begint de volgende rit door de Verenigde Staten van Amerika vaste vorm te krijgen. Sinds we het vliegticket besteld hebben, is de globale route al menigmaal veranderd. Hadden we eerst nog een rondtour bedacht, die ons mogelijkerwijs door 16 staten zou brengen. Zoals het er nu naar uitziet, zullen we ‘slechts’ 6 staten vereren met een bezoekje. Naar onze mening, is er in het Zuiden van de VS toch net iets meer te zien, dan in het midden, dat over het algemeen genomen toch een stuk droger is.

Ook al komen we dit jaar weer vlak bij Mount Rushmore, waarschijnlijk zullen we het dit jaar toch rechts laten liggen. Al moet ik zeggen, dat het wel heel verleidelijk is om er nog een keertje te stoppen.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
10 jaren geleden

Beiden veel plezier en hopelijk mooie foto’s toegewenst in de US.
Kris.