Amerika

Het lijkt welhaast onmogelijk om bij temperaturen van 35 graden of meer?? te denken aan koude oren, maar toch is dat precies hetgeen ons vandaag bezig heeft gehouden

Vandaag geen wilde beesten die ons pad kruisten. Geen schitterende vergezichten of spannende klauterpartijen. Geen bruisende stad die is bezocht tot diep in de nacht. Helaas, we werden volledig in beslag genomen door andere dingen die soms noodzakelijk zijn. Sommigen zullen zeggen dat het zo ongeveer de dagelijkse gang van zaken is tijdens een vakantie, maar voor ons is het geen pretje. Goed het is geen straf, maar ieder zijn meug om het maar eens netjes te zeggen. Gelukkig ook maar dat alle mensen verschillend zijn, anders zou iedere winkel of ieder natuurpark uitpuilen van mensen, en dan was er ook geen lolletje meer aan.

Na onze dag in Las Vegas, zijn we al wezen winkelen. Maar de prijzen vielen ons dusdanig tegen dat we snel besloten om deze Shopping Mall achter ons te laten en verder te reizen. Vorig jaar hadden we immers iets boven Sacramento ook een alleraardigst (uhum) winkelcentrum gezien, waar de prijzen bijna 40% lager waren dan in het winkelcentrum in Vegas. Voor ons dus reden om daar even een kleine omleiding voor te maken en zelf te gaan kijken of dat het prijsverschil nog steeds zo groot is. Zo groot is het niet meer, maar het scheelt nog altijd 25% met Las Vegas. De moeite van de korte omleiding waard dus.

Beladen met tassen kwamen we weer terug bij de auto om vervolgens te gaan genieten van mijn nieuwe muts in het hotel.