Amerika

As promised, the translation of the day before yesterday’s story.

Vandaag op pad met Team Pair-O-Dice en TheBrunsli. Beter bekend als Rob & Tracy en Arne. Arne is een Duitse uitwisselingsstudent die momenteel bij Rob & Tracy verblijft tot februari volgend jaar. Ik weet zeker dat hij zijn verblijf in de VS gaat herinneren als een van de mooiste periode van zijn leven. Hij heeft zoveel geluk dat hij juist bij Rob & Tracy is terechtgekomen. Ook Rob & Tracy mogen blij zijn, met zo’n leuke en nette jongen.

Maar we zeiden dat we gingen wandelen. We hebben het al maanden over Etsuko gehad via e-mail en Skype. Etsuko is een denkbeeldig persoon, die we samen hebben bedacht om samen een geocache te verbergen hier in de VS. Etsuko is de hoofdpersoon van het verhaal. We weten zeker dat dit een van de leukste caches is, die de mensen hier ooit gezien hebben. Het was een leuke wandeling en we hebben veel plezier gehad met het verbergen van de verschillende kistjes.