Amerika

Las Vegas is een stad die pas gaat leven op het moment als de zon is verdwenen. Nu is dat in deze tijd van het jaar al rond 7 uur ”s avonds, dus je hebt veel tijd om je te kunnen vergapen aan alle lichtjes, wonderlijke gebouwen, gokkende mensen, Mexicanen die folders uitdelen met schaars geklede dames erop en noem verder maar op.

Overdag is Las Vegas een ander verhaal. Dan is er an sich niet zo heel veel te beleven. Of het moet zijn, dat je gaat proberen om alle 2000 geocaches te vinden die er in deze stad zijn verstopt. Ook kun je je vergapen aan de kilometers lange wegen met winkels, restaurants, autogarages. Ook kun je beide combineren en dan van beide een klein gedeelte waarmaken. Voor dat laatste hebben wij vandaag gekozen. Morgen wordt een dagje van shoppen en dan reizen we verder richting Nederland. (Lees het Oosten). Maar dan de titel van het verhaal van vandaag. Sommige mensen hebben gelijk.

Het moet niet gekker worden!!! Helaas niet het in het Venetian zoals geopperd is. Ook niet in een gondel. Sommige mensen kennen me te goed daarvoor. Ook weet ik dat sommige mensen jaren op dit moment hebben gewacht. En ook weet ik dat het juist Marieke is die er al jaren niet op wacht. Maar ja, hier in Amerika kunnen ze het zo mooi zeggen: “A man’s got to do, what a man’s got to do.” Nu is dat eenvoudiger gezegd dan gedaan. Want het is natuurlijk niet iets wat je zomaar eventjes tussen de soep en de aardappels door doet. Zoiets vergt voorbereiding. En die voorbereiding dient natuurlijk in het diepste geheim te gebeuren, want anders is het verrassingseffect compleet verdwenen. Toen het moment daar was, moet ik zeggen dat de zenuwen behoorlijk door mijn keel begonnen te gieren. Zou ze het wel apreci?ren? En dan juist hier? In deze stad? Is de locatie wel de juiste? Dat laatste moet eigenlijk wel, want het is d? locatie die alles omvat waar Las Vegas voor staat. Na veel vijven en zessen toch maar de sprong in het diepe gewaagd, en zie hieronder het resultaat:

Het is al met al toch een alleraardigste foto geworden al zeg ik het zelf.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
12 jaren geleden

En dat is een terechte plek dacht ik zo!

Vind jullie foto?s echt schitterend, maar dat heb ik Marieke al zoooo vaak verteld, haha.

Gr. Karin

Tonnie
12 jaren geleden

He Paul

Proficiat hoor, ook van je schoonmoedertje!
Gepaste trots mag zeker wel!

Groetjes,
Tonnie

Frank
12 jaren geleden

Hallo Paul,
Je mag best trots zijn op deze notering.
Zwart/wit foto’s geven toch altijd een andere sfeer dan kleurenfoto’s.
Groetjes,
Frank