Amerika

Zondag 19 september 2010, 16:00 uur.

Dat was de dag en tijd waarop we onze 250e multi-cache, 100e puzzel-cache, 25e event en natuurlijk niet te vergeten onze 1000e cache totaal wilden loggen. Helaas moeten we zeggen dat het niet gelukt is. Althans ??n van de vier is niet gelukt.

We hadden namelijk een puzzel opgelost en dat zou onze 100e puzzel en onze 999e cache worden. Samen met TheBrunsli (beter bekend als Arne, een 15-jarige Duitse uitwisselingsstudent die bij Rob & Tracy verblijft) wilden we deze gaan loggen. Na een pittige wandeling kwamen we op de locatie aan waar het kistje zou moeten liggen.

Helaas, vette pech. Kistje weg!

Geen 100 puzzels gevonden, maar wat nog belangrijker is, nummer 999 niet gevonden, en de tijd begon te dringen. Ook Arne wilde een mijlpaal bereiken. Hij is net begonnen met geocachen, en wilde het event zijn 25e cache maken. Wat nu??? Gelukkig is dit Amerika en liggen de caches hier letterlijk voor het oprapen, dus terwijl we op weg gingen naar het event, zijn we nog even gestopt om de 999e cache te loggen. Niet zo’n leuke als de puzzel (die we al een jaar geleden hadden opgelost, maar goed), maar hij was broodnodig.

Toen het event, dat speciaal voor ons georganiseerd was. We waren hier behoorlijk nerveus voor. A omdat we niet zo graag in het middelpunt van de belangstelling staan en B omdat we niet wisten of het Engels dat wij kennen, wel goed genoeg was om ons hier verstaanbaar te maken.

Het was dan ook wel even slikken toen ongeveer 50 cachers uit de regio in de zaal aanwezig waren. Gelukkig voor ons viel het allemaal reuze mee en hebben we genoten van een hele leuke middag. Een betere cache voor onze 1000e hadden we niet kunnen wensen.