Amerika

Een dag zoals er niet veel zijn tijdens onze rondreizen. Een dag van nietsdoen. Een dag van ontspannen. Een dag van frisbee gooien met een hond. Een dag van genieten van een echte Amerikaanse hamburger. Een dag van het genieten van een boottocht op een meer onder een sterrenhemel. Een dag van gezellig kletsen bij een vuur. Een dag van rust.

Alhoewel het bovenstaande niet helemaal de waarheid is, want ”s morgens en het eerste gedeelte van de middag hebben we wel degelijk andere dingen gedaan. Zoals de meesten wel weten, is er zondag aanstaande een geocaching evenement georganiseerd in Amerika ter ere van ons en de 1000 cache die we dan gaan loggen. Om dat doel van 1000 te bereiken, dienen er bij het krieken van de dag, nog wel even 20 caches gevonden te worden. Natuurlijk hoeven die niet allemaal op een dag gevonden te worden, maar we willen ook nog, als teken van waardering en dankbaarheid voor al de moeite die Rob & Tracy (tevens degenen die het evenement organiseren) in het ontvangen en vermaken van deze twee persoontjes steken. We hebben bij het bepalen van de plek de hulp gehad van twee cachers uit deze regio. Te weten, de bij de meesten al bekende, Team Pair-O-Dice en, de minder bekende BIG BEAR. Maar voor twee locaties dienden we nog plekken te vinden. Dus vanmorgen in alle vroegte opgestaan, om alle schatkisten gereed te maken en daarna op weg. Op weg om de schatten te verstoppen en de schatten te vinden die we nog tekort komen op onze mijlpaal van 1000. Rond een uurtje of 2, hadden we 9 van deze kistjes gevonden, en hebben we er 4 weten te verstoppen. Snel naar het hotel om wat was te wassen, en de eerste cache aan te melden. Groot was de verbazing toen deze al na iets meer dan een uur werd goedgekeurd.

Daarna op weg naar Rob & Tracy om kennis te maken met hun paradijs en te genieten van al hetgeen in de eerste alinea is genoemd.