Amerika

Iedereen kent de situatie in de films wel. Zit je lekker in het vliegtuig, enfin zo begon ik het verhaaltje na onze heenvlucht ook. Werden we gisteren nog opgebeurd via een reactie dat het, in vergelijking met de heenreis allemaal niet veel erger kon worden, vandaag trokken we toch enigszins witjes weg toen deze zin wederom via de intercom door het vliegtuig galmde. We zagen alweer een tussenlanding ergens in het hoge noorden van Groenland of zo geschieden. Gelukkig voor ons was de situatie snel onder controle en kon de reis huiswaarts gewoon afgemaakt worden zoals deze gepland was. Eenmaal weer de voeten op Nederlandse bodem geplaatst kon de laatste etappe naar Eindhoven aanvangen met de NS. Zelfs deze was keurig op tijd.

Straks weer lekker in het eigen bedje. Dromen over avonturen die nog komen gaan….