Amerika

Vandaag was het de enige echte reisdag voor ons. Ruim 400 kilometer dienden we te overbruggen met de auto. Klein nadeel daarvan is dat het allemaal over 80 kilometerwegen diende te gebeuren omdat er geen snelwegen zijn die leidden van en naar de plek waar wij verblijven/heen willen gaan.

Voordeel van zulke wegen is natuurlijk wel dat het allemaal schitterende landweggetjes zijn door de bergen, bossen en noem nog maar meer van zulk moois op. Het ene dorpje met 100 inwoners, het volgende met slechts 30. Precies op tijd?(rond 12:30 uur) kwamen we in een grotere plaats aan (circa 15000 inwoners) zodat we een stop konden maken om te lunchen. Vervolgens de route weer verder landinwaarts vervolgd om halverwege de middag in Anderson, Californi? aan te komen. In deze overbekende plaats is weinig tot niets te zien dus besloten we om een paar caches te gaan rapen zoals men dat met een mooie omschrijving pleegt te zeggen. Om heel eerlijk te zijn valt het cachen in Amerika over het algemeen tegen. Dan heeft iemand een mooie locatie uitgezocht bijvoorbeeld bij een beeld, dan weet de Amerikaan in een straal van 10 meter van dat beeld de meest vieze en onaantrekkelijk plek te bedenken om daar een blikje met een stukje papier neer te kwakken (in NL, legt men dan ergens een fotorolletje neer onder een steen of iets dergelijks, vaak open in het zicht.) Vele van deze misbaksels laten we dan ook liggen voor wat ze zijn. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen op het voorgaande wat het allemaal toch nog leuk maakt om te doen. Gelukkig zijn er hier ook mensen die creatief zijn en hun container op de meest fraaie manier weten te maken en te verstoppen. Vaak zo geplaatst zodat iedereen ze kan zien, maar zo goed gecamoufleerd dat ze volledig opgaan in de omgeving. Zie ook de onderstaande foto voor een voorbeeld, suggesties voor wat de container zou kunnen zijn, zijn welkom (een tip, hij is zo groot dat er makkelijk 10 pennen achter elkaar in zouden kunnen). Een grotere uitvoering van de foto is hier te vinden.

We verwachten de goede oplossing van E.D.G (in 4-voud, elk teamlid met een eigen creatieve suggestie of een eensgezinde goed gemotiveerde oplossing voor dit raadsel. Extra tip: GC1HF75) spoedig te ontvangen.

Al met al vandaag veel gereden, maar toch nog een fijne dag gehad door wat dingetjes te zoeken.