Amerika

Er zullen maar weinig mensen zijn die het zich kunnen voorstellen, maar deze middag hebben wij doorgebracht met een bezigheid die wij normaliter niet zo heel vaak doen. En als we hem al ooit doen, dan is het maar even snel tussendoor. Maar vandaag was het allemaal anders. Uitgebreid en op ons gemak, van de ene na de andere, om vervolgens vol goede moed weer door te gaan naar de volgende en daarna weer naar de buurman. Ruim vier uur hebben we ons kunnen vermaken op deze manier, zonder ons te vervelen. Zonder zelfs maar de behoefte te hebben om koffie te drinken. Het moet niet gekker worden allemaal. De mogelijkheid zit er zelfs nog in dat we het n?g een keer gaan doen in deze vakantie, want we zitten zo goed op schema dat we op het einde van onze reis richting het zuiden maar liefst ??n hele dag over hebben (zoals het er nu voorstaat tenminste) waarvoor we nog niets in de planning hebben zitten. We hebben zitten denken om een bezoekje te brengen aan Yosemite NP, maar dat is toch iets te ver om voor ??n dag. We hebben al zitten denken om via Sacramento te reizen. Maar eigenlijk weten we het nog niet. Voor hetzelfde geld, gaan we dan w??r doen wat we deze middag hebben gedaan. Shoppen.