speelde het carillion in Clervaux. Eerst nog dachten we dat we het niet goed hoorden, maar na nog een keer goed luisteren hoorden we allebei duidelijk deze klassieker onder de Sinterklaasliedjes door dit mooie stadje schalmen.

We horen velen nu al denken. Clervaux? Dat ligt toch in Luxemburg? Inderdaad, Clervaux ligt in Luxemburg. Na een roerig jaar achter de rug te hebben, hebben we samen bedacht dat het wel eens heel erg lekker zou kunnen zijn om er samen een weekje tussenuit te gaan. Na een speurtocht op internet, waarbij we niets naar onze zin vonden, kwamen we weer uit bij het appartement in Ammeldingen an der Our, waar we vorig jaar voor mijn eerste operatie ook al een weekje zijn geweest.

Zo gezegd, zo gedaan. De telefoon gepakt en gebeld naar Janneke ( de eigenaresse van het appartement) en geboekt. En nu zitten we tot vrijdag aanstaande te genieten in dit heerlijke huis. Het is natuurlijk hopen op goed weer, maar als we in totaal het tienvoudige van het aantal wolken in Luxemburg zien, van het aantal wolken dat we vandaag in Luxemburg hebben gezien, dan hebben we veel geluk en zien we geen ??n wolk.

Er zijn geen steekwoorden voor dit getikte avontuur.