het ziekenhuis

Totdat ik het afgelopen weekend plotsklaps last kreeg van mijn linkerelleboog, zag ik het allemaal zonnig in. Het zal toch niet waar zijn dacht ik. In gedachten zag ik mezelf al weer de gang naar het ziekenhuis maken om ook aan mijn andere elleboog geopereerd te worden. Toch maar besloten om het even af te wachten en eerst te overleggen met de fysiotherapeut wat nu de meest verstandige stap zou zijn. Zo gezegd zo gedaan.

De therapeut had eigenlijk alleen maar goed nieuws voor me. Ik zou niet terug hoeven te gaan naar het ziekenhuis en ik ben een golfelleboog aan het ontwikkelen. Tiger Woods, here I come!!! Ik heb een paar keer gegolfd op een knollenveld en ik moet toegeven dat ik er helemaal niets van bakte. Dus gezien het feit dat ik eigenlijk nul komma nul ervaring op golfgebied heb, zag ik mezelf al in een verhitte strijd verwikkeld met Tiger en het ene na het andere beroemde golftoernooi winnen.

Het mag helaas niet zo zijn. Het is gewoon een kwestie van een stapje terugdoen met therapie. Het goede nieuws daarin is dan natuurlijk wel dat mijn rechterelleboog dus dusdanig aan het herstellen is dat het voor mijn linkerarm allemaal teveel aan het worden is.

Conclusie? Het herstel gaat voorspoedig, maar geen glorieuze carriere voor mij op de golfbaan. ‘s Jammer.