het ziekenhuisWenen

Overmorgen is de dag van de waarheid. Dan moet ik terug naar het ziekenhuis voor de eerste controle na mijn operatie. Die heeft dus ondertussen al weer 14 weken geleden plaatsgevonden. Ondanks dat ik ervan overtuigd ben dat Dr. Eygendaal mij alleen maar goed nieuws kan vertellen, moet ik toch eerlijk toegeven dat ik best wel zenuwachtig ben voor hetgeen ze me gaat vertellen. Wat nu als mijn gevoel me iets anders zegt dan hetgeen zij mij gaat vertellen? Hoe dan ook, de pijn die ik aan mijn elleboog had voordat ik werd geopereerd is helemaal verdwenen. Maar misschien ligt dat wel gewoon aan het feit dat ik al ruim drie maanden helemaal niets doe met mijn elleboog. De fysiotherapeut vindt in ieder geval dat ik al verder ben dan hij had verwacht. Ik vind dat ik nog niet ver genoeg ben. Misschien ben ik wel gewoon t? ongeduldig. Ik hoop in ieder geval dat ik na vrijdag weer mag beginnen met het belasten van mijn elleboog. Dat ik langzaamaan weer gewoon kan gaan werken. Pas dan kan ik geloven dat de weg naar herstel goed is ingeslagen. En als ze me dat allemaal niet gaat vertellen? Het zou een ongelofelijke domper zijn, maar zelfs dan zou ik alleen maar kunnen zeggen: “‘s-Jammer.”

Het?kerstdiner?zal?in?dat?geval?wat?verder?weg?zijn,?maar?ik?heb?er?het?volste?vertrouwen?in,?dat?dat?gewoon?eind?december?plaatsvind.?Zoals?in?eerste?instantie?gepland?was.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
cees
13 jaren geleden

hallo, ik ben geopereerd aan mijn elleboog(14 stukjes bot verwijdert). nu 1week geleden. daar heb ik een vraagje over. onder de wond is het erg dik en het prikt/jeukt erg. daarbij is het op die plek erg dik. weet u daar een antwoord op. bvd c.kalkman

afke en frank
13 jaren geleden

beste paul,
we duimen mee en hopen dat vanaf morgen de weg terug weer omhoog gaat.
en hopelijk net zoveel succes als met het schatgraven.
helaas kan dat met mijn mio niet.
groetjes ook aan marieke
afke en frank

Cindy
13 jaren geleden

Hoi Paul,
Sterkte morgen….alles komt goed!
Anders kun je altijd nog het kerstrecept voorlezen en Marieke koken.
Groetjes Cindy

Tonnie
13 jaren geleden

o sorry, ik zie net dat ik linksonder opnieuw mijn naam en email kan invullen om weer te ontvangen.
Nogmaals veel succes moren!

Tonnie
13 jaren geleden

Nou Paul, wij duimen voor je.
Maar even wat anders. Ik heb net op de verkeerde link gedrukt en nou ben ik uitgeschreven bij jullie om maail te ontvangen. Zet me even terug als je wil?

cees
13 jaren geleden

hallo, ik ben geopereerd aan mijn elleboog(14 stukjes bot verwijdert). nu 1week geleden. daar heb ik een vraagje over. onder de wond is het erg dik en het prikt/jeukt erg. daarbij is het op die plek erg dik. weet u daar een antwoord op. bvd c.kalkman

afke en frank
13 jaren geleden

beste paul,
we duimen mee en hopen dat vanaf morgen de weg terug weer omhoog gaat.
en hopelijk net zoveel succes als met het schatgraven.
helaas kan dat met mijn mio niet.
groetjes ook aan marieke
afke en frank

Cindy
13 jaren geleden

Hoi Paul,
Sterkte morgen….alles komt goed!
Anders kun je altijd nog het kerstrecept voorlezen en Marieke koken.
Groetjes Cindy

Tonnie
13 jaren geleden

o sorry, ik zie net dat ik linksonder opnieuw mijn naam en email kan invullen om weer te ontvangen.
Nogmaals veel succes moren!

Tonnie
13 jaren geleden

Nou Paul, wij duimen voor je.
Maar even wat anders. Ik heb net op de verkeerde link gedrukt en nou ben ik uitgeschreven bij jullie om maail te ontvangen. Zet me even terug als je wil?