Duitsland

We hebben een nieuwe functie aan de site toegevoegd. Namelijk steekwoorden. Iedereen weet wel wat steekwoorden zijn, en het leek ons wel handig als wij?onder ieder bericht een paar steekwoorden plaatsen. Door op ??n van deze steekwoorden te klikken, worden automatisch alle berichten zichtbaar die ook deze steekwoorden bevatten.?Onder dit bericht staan de steekwoorden bijvoorbeeld de steekwoorden Luxemburg & Foto. Tot nu toe nog niet zo heel duidelijk voor dit bericht, maar daarom hieronder een korte aanvulling om het een en ander te verduidelijken.

Ook ben ik zij het heel langzaam,?bezig met het klaarzetten van een serie straatfoto’s uit Luxemburg. De serie zal niet zo heel groot worden, maar er komt tezijnertijd zeker een linkje te staan.

Voorlopig is de onderstaande foto de eerste en de laatste uit de serie.