het ziekenhuis

Wat een teleurstelling vandaag.? Het was onze bedoeling om mijn verjaardag in Luxemburg te vieren, maar helaas, dat gaat niet door. Ik mag namelijk mijn verjaardag in het ziekenhuis vieren. Onder het mom van ‘s morgens brengen, ‘s avonds halen ben ik die dag aan de beurt.

Ik kreeg een telefoontje van het ziekenhuis met een datum wanneer ik geopereerd ga worden. Volgende week donderdag is het al prijs. Het gevolg daarvan is dat onze vakantie in Luxemburg 3 dagen korter gaat duren dan gepland. Heel erg jammer, want we keken er erg naar uit. De week die we zouden gaan, hadden we al helemaal volgepland met dingen die we wilden zien. Maar ja vier dagen Luxemburg is nog altijd beter dan helemaal niets. Aan de andere kant ben ik ook wel heel blij dat ik nu al in het ziekenhuis terecht kan. Ik had er alleen geen rekening mee gehouden, de wachttijd bedroeg normaal gesproken tenslotte toch 16 weken. De doelstelling van het ziekenhuis was om die 16 weken in te korten tot 8 weken. En dat is ze gelukt. En nog meer dan dat ook. Slechts 4 en een halve week nadat ik voor het eerst in Breda ben geweest, ben ik al aan de beurt voor een operatie. Eigenlijk vond ik het ook wel tijd worden, want de pijn wordt met de week heviger. Ik hoop dat de operatie effect heeft en dat de pijn na de operatie minder is. En met een beetje geluk is er helemaal geen tweede operatie nodig. Hoewel met een beetje dan wel heel voorzichtig is uitgedrukt. Ik denk dat ik wel een beetje heel erg veel geluk nodig zal hebben om onder een tweede operatie uit te komen. Maar wie niet waagt die niet wint.

Hoewel ik leukere manieren kan bedenken waarom ik mijn verjaardag zou willen onthouden, zal het een heugelijke dag worden. Hoop ik.

Hoe dan ook, ik elleboog me er wel doorheen.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Frank en Afke
14 jaren geleden

Hallo Paul,
Het is maar goed dat je al zo snel aan de beurt bent. Als de pijn met de week erger wordt duurt 11,5 week heeeel lang. Geniet ze in Luxemburg, succes met de operatie en een fijne verjaardag. Groetjes aan Marieke.
Afke en Frank

Tonnie Janssen
14 jaren geleden

Ha, dat dubbele gevoel ook altijd!
Weet je, je hebt eigenlijk veel mazzel, zolas je zelf ook wel ziet. Maar ruim 4 weken en dan al aan de beurt. Heb je ook niet zolang in spanning hoeven zitten!
Fijne dagen in Luxemburg en een fijne verjaardag -op weg naar minder last enz-
Groetjes,
Tonnie

Frank en Afke
14 jaren geleden

Hallo Paul,
Het is maar goed dat je al zo snel aan de beurt bent. Als de pijn met de week erger wordt duurt 11,5 week heeeel lang. Geniet ze in Luxemburg, succes met de operatie en een fijne verjaardag. Groetjes aan Marieke.
Afke en Frank

Tonnie Janssen
14 jaren geleden

Ha, dat dubbele gevoel ook altijd!
Weet je, je hebt eigenlijk veel mazzel, zolas je zelf ook wel ziet. Maar ruim 4 weken en dan al aan de beurt. Heb je ook niet zolang in spanning hoeven zitten!
Fijne dagen in Luxemburg en een fijne verjaardag -op weg naar minder last enz-
Groetjes,
Tonnie