Amerika

Dit is het honderste stukje op onze site dat jullie nu zitten te lezen. Het feit dat dit het honderdste stukje is, is op zich niet zo heel erg bijzonder, het is natuurlijk niet specialer dan enig ander stukje. Het is misschien de mens eigen om hier dan toch iets bijzonders in te zien.

Men kan natuurlijk zeggen: ?Wat knap, honderd stukjes, dat is een hele prestatie.?

Maar met meer recht kan men dit van honderd-en-??n stukjes zeggen. Of van honderd-en-twee. Maar ja, daarna komt honderd-en-drie en honderd-en-vier. Wanneer houdt het dan op, en is het echt een hele knappe prestatie? Bij duizend-en-??n stukjes? Of bij heel-erg-veel-en-??n stukjes? Maar dan is de volgende vraag automatisch wat is heel erg veel? Als je bij de AH in de rij van de kassa staat en er staan nog drie-en-twintig mensen voor je, dan kun je zeggen dat is veel. Maar als je mij vraagt om een stukje te schrijven in drie-en-twintig woorden, dan zeg ik: “Da’s veels te weinig.”

Wat op zich pas echt een prestatie van formaat te noemen is, is het feit dat je nu nog steeds dit onzinnige stukje tekst zit te lezen, want waarschijnlijk had je wel iets verwacht over hoe het vandaag in het ziekenhuis is gegaan, of wat voor een geweldige verjaardig ik wel niet heb.

Ondertussen vraag ik mij af wanneer ik nou eens ophou jullie te vermoeien met m?n gezeik. Honderd stukjes, ik lijk wel gek. Het moeten er niet veel meer worden, want dan weet ik zeker dat ik niet spoor.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
14 jaren geleden

Hoi Paul (en Marieke natuurlijk)
Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag. Ook ik hoop natuurlijk dat de operatie geslaagd is en dat je niet te veel pijn zal hebben. Veel sterkte en beterschap!

Groetjes Kirsten

Tonnie Janssen
14 jaren geleden

Nou Paul, op je verjaardag gaan zitten ZANABOZA?N! Ik vind het wat zeg! Van harte proficiat en ik hoop, dat het allemaal is meegevallen in het ziekenhuis.
Hopelijk ook met weinig pijn?!

Groetjes en ook proficiat aan Marieke met jou!
Tonnie

Kirsten
14 jaren geleden

Hoi Paul (en Marieke natuurlijk)
Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag. Ook ik hoop natuurlijk dat de operatie geslaagd is en dat je niet te veel pijn zal hebben. Veel sterkte en beterschap!

Groetjes Kirsten

Tonnie Janssen
14 jaren geleden

Nou Paul, op je verjaardag gaan zitten ZANABOZA?N! Ik vind het wat zeg! Van harte proficiat en ik hoop, dat het allemaal is meegevallen in het ziekenhuis.
Hopelijk ook met weinig pijn?!

Groetjes en ook proficiat aan Marieke met jou!
Tonnie