het ziekenhuis

Vandaag is de grote dag, tenminste als jullie dit lezen is dit vandaag en voor mij de grote dag. Dat is het grote voordeel van internet. Je gaat een bericht zitten typen en als je klaar bent, dan sla je het op. Vervolgens pas je datum en tijdstip van het bericht aan en je kiest ervoor om het te publiceren. Het gevolg is dan, dat het getypte bericht pas op internet zichtbaar wordt op de datum en de tijd die je bij het aanpassen ervan hebt opgegeven.

Waarom ik dit allemaal van te voren heb zitten typen? Eigenlijk heel simpel. Dit bericht is vandaag om half acht vrijgekomen. Op dat moment moet ik mezelf in Breda melden in het ziekenhuis. Iedereen zal wel begrijpen dat ik er alle belang bij heb dat ik daar ook daadwerkelijk om haf acht sta. Dus even na zessen zijn we thuis vertrokken. En om die vertrektijd te kunnen bewerkstelligen moet je natuurlijk ook bijtijds opstaan. Dus om vijf uur werd ik gewekt door de wekker aan de ene en door Marieke aan de andere kant. Wakey, wakey, rise and shine is dan het devies. Nog maar even een mes over mijn gezicht heen gehaald, want normaal gesproken doe ik dat met mijn rechtse hand, en die zal waarschijnlijk wel iets of wat beperkt in zijn verrichtingen zijn op het moment dat ik strakjes weer thuiskom.??Maar om dan nog even voordat ik vertrek een berichtje te zitten typen? Eerlijk gezegd denk ik dat ik daar weinig zin in had vanochtend. Nog een ander nadeel, ik kan straks de taart niet aansnijden. ‘S-jammer.

Moet eerlijk toegeven dat ik best wel zenuwachtig ben. Niet voor de operatie, maar voor de narcose. Ik heb zoiets nog nooit ondergaan, dus ik weet niet wat me te wachten staat. Zal ik misselijk zijn als ik straks uit de narcose kom? Ik weet het niet, maar zal het je een volgende keer allemaal weten te vertellen.

Ik hoop in ieder geval dat de pijn minder is als de operatie is geslaagd. Tot aan vandaag is hij dag na dag heviger geworden. Als hij vanaf nu dag na dag iets minder hevig wordt, ben ik, hoewel een jaartje ouder, een gelukkig man.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nancy
14 jaren geleden

Hey Paul,

Hoop dat jullie nog een fijne (korte)vakantie hebben gehad!

Heel veel sterkte en veel beterschap!

Doegie, Nancy

Nancy
14 jaren geleden

Hey Paul,

Hoop dat jullie nog een fijne (korte)vakantie hebben gehad!

Heel veel sterkte en veel beterschap!

Doegie, Nancy