AmerikaUSA

Vaak is het ons al gevraagd. Wanneer komen de foto’s van de rondreis door Amerika eindelijk eens op internet te staan? Wel, vandaag dus. Na de keuze voor de foto’s van die in het fotoalbum moesten komen te hebben gemaakt, hebben we nu 634 foto’s uitgezocht. Dus uiteindelijk hebben we gekozen voor minder dan 10% van de foto’s die we hebben gemaakt. Maar voordat deze online gezet werden vonden we dat we eerst alle foto’s in het album ingeplakt moesten hebben. Dat is nu dus het geval. En vanaf vandaag zijn de foto’s dus online te bewonderen. We hebben ervoor gekozen om het onder te verdelen in 6 albums, om het ovrzicht een klein beetje te kunnen bewaren. Hieronder staan afbeeldingen met daarop welke foto’s er in het desbetreffende album staan. Door op de foto’s te klikken wordt?een nieuw venster geopend waarin de foto’s ingeladen zullen worden. Onder de foto’s staat ook nog een linkje waarmee je in een nieuw venster een diashow kunt opstarten.

diashow album 1

diashow album 2

diashow album 3

diashow album 4

0 0 votes
Artikelbeoordeling
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
14 jaren geleden

Ik let niet zo op de uitsnedes, omdat ik niet zo’n fotgraaf ben. Maar ik vind de foto’s prachtig en geven een goede indruk van wat jullie hebben gedaan. Ik ben weer virtueel meegereisd naar de VS, waar ik, denk ik zelf, nooit zal komen en jullie geven mij deze kans. Bedankt!

Tonnie

Ger hoeks
14 jaren geleden

Enkele albums bekeken (album 3 en 5). Foto’s zijn over het algemeen met een goede uitsnede genomen. Jammer dat je hier en daar enkele mindere typische vakantiekiekjes er ook bj hebt laten zitten. Maar het totaal ziet er geweldig uit.
Petje af.

14 jaren geleden

Ik let niet zo op de uitsnedes, omdat ik niet zo’n fotgraaf ben. Maar ik vind de foto’s prachtig en geven een goede indruk van wat jullie hebben gedaan. Ik ben weer virtueel meegereisd naar de VS, waar ik, denk ik zelf, nooit zal komen en jullie geven mij deze kans. Bedankt!

Tonnie

Ger hoeks
14 jaren geleden

Enkele albums bekeken (album 3 en 5). Foto’s zijn over het algemeen met een goede uitsnede genomen. Jammer dat je hier en daar enkele mindere typische vakantiekiekjes er ook bj hebt laten zitten. Maar het totaal ziet er geweldig uit.
Petje af.