AmerikaUSA

Eindelijk hebben we ons er doorheen geworsteld.
Door al onze 6685 foto?s wel te verstaan. Met andere woorden: Nu we bijna drie maanden thuis zijn, hebben we een selectie kunnen maken uit de berg foto?s die we hebben gemaakt in Amerika.

Het was geen gemakkelijke keuze om eerlijk te zijn. De meest eenvoudige manier om alles uit te zoeken, zou gewoon zijn om alles af te laten drukken. Maar ja, 6685*?0,12=?802,20. En dat vinden we nu eenmaal n?t iets te veel geld om uit te geven aan een fotoalbum. Na verschillende verhitte discussies over wat we wel en over wat we niet gaan bestellen zijn we uitgekomen op een kleine 700 foto?s. Kijk, dan komen we op een totaal bedrag van ongeveer ?84,-. Dat is nog wel te doen. Zeker nu we 25% korting krijgen als we de foto’s nu bestellen. Nu is het alleen nog maar een kwestie van eventjes alle foto?s te bewerken en dan maar opsturen naar de afdrukcentrale. Ik denk dat we dan alles wel het einde van deze week binnen kunnen hebben als het een en ander meezit.

En dan kan het grote inplakkarwei beginnen. Met heel veel kleine beetjes geluk lukt ons dat wel binnen drie maanden. Dus al met al zouden we dan binnen een half jaar onze vakantiefoto?s al hebben uitgezocht, af laten drukken ?n ingeplakt. Dat is wel eventjes iets sneller als de foto?s van Noorwegen en Barcelona. Daar deden we tenslotte bijna een jaar over.

We leren het nog wel.