AmerikaUSA

Tja, de Niagara of de Victoria watervallen?

Welke is de mooiste? Dat is een gemakkelijke vraag. Maar om daar nou direct een antwoord op te kunnen geven? Nee, niet echt. Wat betreft hoogte winnen duidelijk de Victoria watervallen. Maar wat betreft hoeveelheid water zijn de Niagara watervallen duidelijk nummer 1.? Wat betreft de omgeving moeten de Niagarawatervallen het afleggen tegen de Victoria watervallen. Maar Niagara wint het weer van de Victoria Watervallen als je het hebt over de entreeprijs. De Victoriawatervallen waren $10,- entree en de Niagara watervallen maar liefts $0,-. Inderdaad, de entree was gratis. Je kon wel kiezen om allerlei betaalde nevenactiviteiten te gaan doen, zodat je toch nog je zuurverdiende centjes uit kon geven.

De keuze is en zal denk ik altijd wel moeilijk blijven. En wij hebben het geluk dat we niet hoeven te kiezen, want we hebben ze allebei gezien.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
14 jaren geleden

Omdat onze provider er een week heeft uitgelegen hebben wij vanmorgen jullie verslag gelezen van na 19 aug. Leuk om te zien dat jullie op dezelfde plekken geweest zijn waar ik (mia) ook geweest ben in New York. We lezen jullie verslag met veel plezier. GENIET, GENIET!!!!!!!
Jan en Mia.

Tonnie
14 jaren geleden

Zoals ieder mens zijn eigenheid heeft, zo ook elk natuurverschijnsel. Prachtige foto trouwens!

Kirsten
14 jaren geleden

Dat ziet er super uit! Maar volgens mij moet Noorwegen er nog mooiere hebben……:-P
Veel plezier nog verder en ik volg jullie nog steeds hoor.

Groetjes Kirsten

ger
14 jaren geleden

Neven activiteit wat dacht je van kano verhuur?
Mooi gefotografeerd

14 jaren geleden

Omdat onze provider er een week heeft uitgelegen hebben wij vanmorgen jullie verslag gelezen van na 19 aug. Leuk om te zien dat jullie op dezelfde plekken geweest zijn waar ik (mia) ook geweest ben in New York. We lezen jullie verslag met veel plezier. GENIET, GENIET!!!!!!!
Jan en Mia.

Tonnie
14 jaren geleden

Zoals ieder mens zijn eigenheid heeft, zo ook elk natuurverschijnsel. Prachtige foto trouwens!

Kirsten
14 jaren geleden

Dat ziet er super uit! Maar volgens mij moet Noorwegen er nog mooiere hebben……:-P
Veel plezier nog verder en ik volg jullie nog steeds hoor.

Groetjes Kirsten

ger
14 jaren geleden

Neven activiteit wat dacht je van kano verhuur?
Mooi gefotografeerd