AmerikaUSA

Vanmorgen in alle vroegte opgestaan om New York te verlaten. Vervolgens met de metro richting JFK Airport gegaan om de auto op te halen. Na anderhalf uur waren we daar. De auto die we gehuurd hadden was niet beschikbaar. Tenminste, niet met een navigatiesysteem aan boord. Vandaar dat we zonder meerprijs een hogere klasse auto kregen. Dus geen Mazda 6 of een Toyota Corolla maar een Ford Taurus. Of die nu zoveel grote en luxer is dan een Mazda of een Toyota betwijfel ik, maar goed het is een grote auto. We kunnen van een afstand alle tassen in de kofferbak doen zonder een andere tas te hoeven raken. Dus dat is wel heel erg fijn. Wat minder fijn was, is het feit dat het vandaag nogal druk was op de weg. Hoewel nogal is misschien nogal zachtjes uitgedrukt. We hadden op files gerekend. En we hadden gedacht dat we over 350 km een uurtje of vijf zouden rijden. Niets was minder waar. Ruim zeven uur hebben we gereden. Maar liefst 80 mijl (ruim 120km) file. Weliswaar niet allemaal stilstaand, maar we zijn toch niet boven de 30 mijl per uur uitgekomen. Gelukkig ging het nadat de files waren opgelost allemaal een stukje sneller.

Jammer genoeg hebben we de geplande tussenstop in Philadelphia moeten laten schieten, maar anders zou het veels te laat worden. Voordeel hiervan is dat we nu wel een avondwandeling door Washington DC hebben kunnen maken.

Het Washington Monument in Washington DC

Het bericht van gisteren volgt nog later. Het is nu nog niet helemaal klaar.

0 0 votes
Artikelbeoordeling
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ger
14 jaren geleden

Een dagje file kan ook leuk zijn als er maar airco in zit.
Groetjes

Tonnie
14 jaren geleden

Ben ik blij dat ik thuis achter de computer zit!
Ha, ha!
Minder vermoeiend toch?

ger
14 jaren geleden

Een dagje file kan ook leuk zijn als er maar airco in zit.
Groetjes

Tonnie
14 jaren geleden

Ben ik blij dat ik thuis achter de computer zit!
Ha, ha!
Minder vermoeiend toch?